Hoppa till huvudinnehållet

13 konståkare på tävling i Löfbergs Arena

Publicerad:
Säffle Konståkningsklubb var i Löfbergs Arena och tävlade i helgen. Totalt deltog 13 åkare. Här Klara Källback, Ella Larsson, Elsa Holmberg och Ebba Holmberg.
Säffle Konståkningsklubb var i Löfbergs Arena och tävlade i helgen. Totalt deltog 13 åkare. Här Klara Källback, Ella Larsson, Elsa Holmberg och Ebba Holmberg. Foto: Carolina Schützer

Säffle Konståkningsklubb var under söndagen iväg och tävlade i Löfbergs Arena då FBK Konståkningsklubb arrangerade Värmlandshoppet. Totalt var det 13 åkare med från Säffle.

Under tävlingsdagens förmiddag tävlade de yngre åkarna i miniorklassen. Där tävlade nio av klubbens åkare. Här placeras inga åkare, men alla stod för riktigt fina program och fick med sig fina priser hem.

I ungdomsklasserna tävlade först Hugo Richter och Hilma Kahra - båda två stod för mycket fina prestationer. Erik Alerfors stod även han för en väldigt fin prestation och fick med sig en förstaplats hem. Sist ut var Saga Blomgren som placerade sig på en fin femteplats.

 • Moa Wik
  Moa Wik Foto: Carolina Schützer
 • Ellie Eklöf
  Ellie Eklöf Foto: Carolina Schützer
 • Ella Richter, Liv Bruce och Moa Olsson
  Ella Richter, Liv Bruce och Moa Olsson Foto: Carolina Schützer
 • Erik Alerfors
  Erik Alerfors Foto: Carolina Schützer
 • Hilma Kahra och Hugo Ricther
  Hilma Kahra och Hugo Ricther Foto: Privat
 • Saga Blomgren
  Saga Blomgren Foto: Emma Alegod Bruce

Artikeltaggar

KonståkningLöfbergs ArenaSäffle Konståkningsklubb

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.