Hoppa till huvudinnehållet

50 kvadratmeter stort hus i Tösse sålt till ny ägare

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Bredvik 820 i Tösse är nu klar.

Ny ägare blir Susanne Karin Eriksson, 61 år, från Åmål som köper fastigheten av Nils Arne och Wanda Lamom Johansson. Det 50 kvadratmeter stora huset är byggt 1965. Ägarbytet gjordes i januari 2023 och priset blev 1 300 000 kronor.

En dryg kilometer därifrån såldes så sent som för två månader sedan ett annat hus, på Bredvik 501. Där landade priset på 900 000 kronor för det 132 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Åmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerTösseVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.