Hoppa till huvudinnehållet

ST har möblerat om – här finns hjälp att komma igång

Publicerad:
Säffle-Tidningens chefredaktör Claes Österman hälsar välkommen till ST:s nya sajt och app.
Säffle-Tidningens chefredaktör Claes Österman hälsar välkommen till ST:s nya sajt och app.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Säffle-Tidningens sajt och nyhetsapp är nyrenoverade och ommöblerade. Vi stuvar om och byter utseende för att ytterligare lyfta den lokala journalistiken.

Vi är glada över lanseringen och hoppas ni läsare ska trivas med förändringarna.

Nya saffletidningen.se har som ni ser släppts i en moderniserad upplaga. Vi märker hur allt fler av våra läsare väljer de digitala utgåvorna av tidningen och vi arbetar hårt för att fortsätta utveckla sajt och appar för att göra dem bättre för läsarna.

Vi är riktigt glada och stolta över lanseringen och hoppas förstås att förändringen tas väl emot av er läsare.

Det är förstås innehållet, själva journalistiken, som är viktigast och grunden i allt vi gör, men förhoppningen är att den här omgörningen ska göra det enklare att ta del av god lokal journalistik. Därför satsar vi på att öka användarupplevelsen för alla som tar del av vårt innehåll digitalt.

Under 2022 växte Säffle-Tidningen kraftfullt digitalt. Unika besökare, sidvisningar och digitala prenumeranter ökar hela tiden och det gläder oss att våra satsningar på den lokala journalistiken ger resultat och uppskattas.

För oss på redaktionen är det roligt att steg för steg se hur läsningen fortsätter öka – inte minst bland unga Säfflebor. Sajten och nyhetsappen är viktig för många för att hålla koll på vad som händer och nu lanseras de i en förbättrad version som ska göra det enklare att navigera. Vi hoppas att vi på det här sättet kan nå ut till ännu fler.

Det du ser framför dig är resultatet av en längre tids arbete och som alltid vid ommöbleringar kan det kännas lite ovant till en början, men vi är glada över att resultatet äntligen är på plats.

Du kanske redan känner igen dig? Den omgjorda sajten har varit tillgänglig för testläsning sedan i höstas och åsikterna som har kommit in har legat till grund för en rad förbättringar som gjorts innan vi nu går över helt och hållet. Varmt tack för all hjälp!

Fortsätt gärna höra av er till oss på redaktionen. Vi uppskattar ert engagemang i lokaltidningen, så skicka både ris och ros. Det finns en särskild feedback-knapp inbyggd där det går att ge återkoppling på omgörningen direkt till våra webbutvecklare.

Samtidigt fortsätter vi att testa nya saker och förfina sajterna löpande.

Som alltid är ni förstås välkomna att höra av er till redaktionen med allmänna synpunkter eller tips på sådant du tycker att vi borde skriva om: redaktion@saffletidningen.se

Så här gör du

I och med uppdateringen kan du behöva logga in på nytt på sajten och i appen. Då använder du samma e-postadress och lösenord som du använt tidigare.

Har du glömt ditt lösenord? Då kan du lätt begära ett nytt. Du hittar det på sajten under ”Logga in”-knappen och länken ”Glömt lösenord”. Du kan också gå till vår kundserviceportal: https://kundservice.saffletidningen.se/

Är du prenumerant, men har ännu inte skapat något digitalt konto? På kundserviceportalen finns information om hur du kommer igång med det digitala läsandet. https://kundservice.saffletidningen.se/kom-igang-digitalt/

Här finns också en snabbguide att ladda ner som pdf. https://kundservice.saffletidningen.se/kom-igang-med-var-app/

Artikeltaggar

ApparJournalistikKrönikorSäffle-TidningenSamhälleTidningar