Hoppa till huvudinnehållet

Tre unga män greps för knarkbrott vid husrannsakan

Publicerad:
De fyra unga männen i Säffle misstänks ha rökt cannabis. Bilden har dock inget samband med uppgifterna i artikeln./ARKIVBILD
De fyra unga männen i Säffle misstänks ha rökt cannabis. Bilden har dock inget samband med uppgifterna i artikeln./ARKIVBILD Foto: Eduardo Verdugo

Tre 20-åringar och en 16-åring greps misstänkta för narkotikabrott efter två husrannsakningar i Säffle i onsdags. Polisen beslagtog sammanlagt cirka 200 tabletter tramadol, 25 gram hasch samt en påse misstänkt kokain.

Efter att ha fått ett tips om att det stank av cannabis från en lägenhet på Sveavägen i Säffle, gick polisen in i lägenheten strax före fem på onsdagseftermiddagen.

Där inne påträffades fyra personer, tre 20-åringar och en 16-åring, och med anledning av vad som framkom där gjordes sedan ytterligare en husrannsakan, i en annan av 20-åringarnas lägenhet, också det på Sveavägen.

Totalt beslagtogs 200 tabletter tramadol, 25 gram hasch samt en påse med ett vitt pulver, som polisen misstänker är kokain.

Samtliga fyra var påverkade av narkotika men de tre 20-åringarna misstänks i det här läget endast för innehav, eftersom de nyligen testats positivt för narkotika. Då är det svårt att bevisa ny narkotikaanvändning.

16-åringen misstänks dock för narkotikabrott för eget bruk men inte innehav.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättCannabisHusrannsakanNarkotikabrottSäffleSveavägen

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.