Hoppa till huvudinnehållet

Amanda är topp tio bästa mäklare i Sverige

Publicerad:
Reporter Diana Dragic
Diana Dragic
diana.dragic@saffletidningen.se

Amanda Arvidsson, 27, från Säffle har satsat stort på sin karriär som mäklare och har de senaste åren vunnit flera fina utmärkelser. För några dagar sedan var det dags igen, då hon blev kvalificerad som en av de tio bästa bostadsrättsmäklarna i Sverige.

– Jättekul! Det kom verkligen som en överraskning, säger Amanda.

Det var i måndags som VD:n för hela Fastighetsbyrån Sverige kom till Amandas kontor i Karlstad och gratulerade till kvalificeringen med en blombukett.

– Jag hade inte anat eller förväntat mig detta alls. Det är väldigt kul att få uppmärksammas rikstäckande och att vårt kontor i Karlstad också sticker ut i kedjan med många duktiga medarbetare, säger Amanda.

Utmärkelsen baseras på antalet sålda objekt och ett så kallat nöjd kund-index, som grundar sig på både köpares och säljares omdömen.

Amandas objektspecialisering är bostadsrätter och hon har tidigare fått flera fina titlar för sitt arbete. Bland annat har hon blivit månadens mäklare vid flera tillfällen, slagit många försäljningsrekord och inte minst fått höga förtroendesiffror från sina kunder.

Avgörs i april

Just nu vet Amanda inte mer än att hon ligger någonstans bland de tio bästa i Sverige. Den officiella rangordningen kommer nämligen att presenteras på mäklarkedjans årliga kickoff, som detta år hålls i Göteborg i April.

Tror du att du har en chans att kamma hem förstaplatsen?

– Nej, jag tror inte att jag vinner, men tycker att det är ära att kvalificeras som topp 10!

Delad glädje

De som kvalificerat sig till till tio 10 Årets Bostadsrättsmäklare Sverige 2022 bor på olika håll i landet, men en som hon delar listan med är kollegan Jonas Björk.

– Jag är så stolt över att dela det här med min kollega Jonas Björk från mitt kontor, som också är kvalificerad som topp 10 i Sverige och vann förra året, säger Amanda.

Vad är det som gör att du har lyckats så bra inom fastighetsbranschen?

– Jag har otroligt duktiga medarbetare/kollegor som tillsammans bygger ett framgångsrikt team med mycket inspiration och stöttning. Utöver det är jag driven och gillar att arbeta i ett högt tempo. Och tycker att mitt jobb är fantastiskt roligt!

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsbyrånKarlstadMäklareSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.