Hoppa till huvudinnehållet

Passagerare hade knark – föraren sprang från platsen

Publicerad:
Efter en stunds förföljande stoppade polisen en bil, där passageraren nu misstänks för narkotikabrott./ARKIVBILD
Efter en stunds förföljande stoppade polisen en bil, där passageraren nu misstänks för narkotikabrott./ARKIVBILD Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 30-årsåldern, som var passagerare i en bil som stoppats, misstänks för narkotikabrott. Polisen beslagtog hasch och amfetamin.

Vid tvåtiden natten till söndagen stoppade en polispatrull, efter en stunds förföljande, en bil i centrala Säffle. Bilen och föraren är känd av polisen sedan tidigare.

När bilen till slut stannade för polisen försvann föraren springande från platsen. han kunde inte gripas. Kvar i bilen satt passageraren som hade en mindre mängd narkotika på sig.

Därför fattades beslut om husrannsakan och i mannens hem hittades ytterligare narkotika. Polisen beslagtog en mindre mängd hasch och amfetamin.

Artikeltaggar

AmfetaminBrott, lag och rättHusrannsakanNarkotikaNarkotikabrottSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.