Hoppa till huvudinnehållet

Replokal utsatt för inbrott – oklart vad som stulits

Publicerad:
Polisen i Säffle har fått ta emot en e-anmälan om inbrott i en replokal./ARKIVBILD
Polisen i Säffle har fått ta emot en e-anmälan om inbrott i en replokal./ARKIVBILD Foto: Ove Rydh

Polisen i Säffle har fått in en anmälan om ett inbrott i en replokal för musik på Industrigatan.

Inbrottet skedde i torsdags i förra veckan, troligen någon gång under dagen. En så kallad e-anmälan kom in till polisen under helgen och enligt anmälaren så är det ännu inte klarlagt om det är något som har stulits.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättInbrottIndustrigatanSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.