Hoppa till huvudinnehållet

Kvinna döms för narkotikabrott mot sitt nekande

Publicerad:

En kvinna i 50-årsåldern har dömts till skyddstillsyn för narkotikabrott på två punkter.

Det var i april för två år sedan som kvinnan vid två olika tillfällen ertappades med att inneha narkotika på en adress i Säffle. Kvinnan har nekat till brott och uppgett att det är någon annan som placerat narkotika i hennes bostad. Tingsrätten valde dock att gå på åklagarens linje och har dömt kvinnan för narkotikabrott.

Artikeltaggar

BrottBrott, lag och rättNarkotikaNarkotikabrottSäffleVärmlands tingsrätt

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.