Hoppa till huvudinnehållet

Dödsfall 1 maj

Publicerad:
Foto: Janerik Henriksson/TT

Ingrid Tuomi

Säffle

Ingrid Tuomi, Säffle, har avlidit i en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av maken Heimo.

Svein Ove Nermo

Chesterfield/Grums

Svein Ove Nermo, Chesterfield/Grums, har avlidit i en ålder av 57 år. Han var en känd ishockeyprofil, dels som målvakt i Grums IK under många år men också som tränare ibland annat Säffle HC. Det var också genom tränarjobbet som han för åtta år sedan flyttade till England. Närmast sörjande är dotter och föräldrar.

Inez Persson

Årjäng

I en ålder av 97 år avled under onsdagen Inez Persson, Årjäng. Hon var tidigare bosatt i Vännacka, Karlanda. Närmast sörjande är syster och vänner.

Yvonne Lundin

Grums

Yvonne Lundin, Grums, har somnat in i en ålder av 86 år. Hennes närmaste är son och dotter med familjer.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.