Hoppa till huvudinnehållet

Här är månadens konkurser i vårt område

Publicerad:

Vill du veta om företag som har gått under i din kommun? Här har vi samlat information om näringslivsnyheter från månaden som gått.

Wikströms Entreprenad i Wermland AB

Wikströms Entreprenad i Wermland AB leddes av Rikard Wikström och Alexander Hultkrantz i Säffle. När företaget startades var beskrivningen att "Konsultverksamhet inom byggnadsentreprenad.". Företaget registrerades 2020-03-16 och konkursen inleddes 2023-04-11.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.