Hoppa till huvudinnehållet

Konsultföretag ett av företagen som startats i vårt område senaste månaden

Publicerad:

Intresserad av företag som har startats i din kommun? Här samlar vi nyheter om näringslivet från månaden som gått.

Darknpretty

Darknpretty startades av Jessica Byqvist i Säffle. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Företaget ska bedriva handel med detaljvaror såsom kläder, smycken, bälten, väskor och små inredningssaker.". Företaget registrerades 14:e april 2023.

Nima Konsult AB

Nima Konsult AB bildades av Nicholai Eriksson och Marie-Louise Lindqvist 12:e april 2023 i Säffle. Företaget ska verka inom "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom redovisning och därmed förenlig verksamhet.".

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.