Hoppa till huvudinnehållet

23-åring startar nytt verkstadsföretag i Säffle

Publicerad:

Firma Oskar Carlsson startades 9 maj 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Företaget ska utföra anläggnings och verkstadsarbeten samt försäljning och reparationer av motorfordon Företaget ska utföra anläggnings och verkstadsarbeten samt försäljning och reparationer av motorfordon Företaget ska utföra anläggnings och verkstadsarbeten samt försäljning och reparationer av motorfordon Företaget ska utföra anläggnings och verkstadsarbeten samt försäljning och reparationer av motorfordon."

Innehavare är Oskar Karlsson, 23 år.

Registreringen av företaget gjordes den 9 maj, och det har sitt säte i Säffle.

Artikeltaggar

Nya företagNäringslivSäffle kommunVärmlands länVärmlands Nysäter

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.