Hoppa till huvudinnehållet

Ung man åtalas för drograttfylleri

Publicerad:

En 18-årig man är misstänkt för att ha kört bil när han var narkotikapåverkad. Nu åtalas han vid Värmlands tingsrätt misstänkt för bland annat rattfylleri.

Enligt åtalet var det i april i år som mannen körde bil på Annelundsvägen i Säffle efter att han använt amfetamin. Nu åtalas han vid Värmlands tingsrätt misstänkt för rattfylleri och ringa narkotikabrott. Mannen har nekat till brott.

Artikeltaggar

ÅtalBrott, lag och rättDrograttfylleriNarkotikabrottRattfylleriSäffleVärmlands tingsrätt

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.