Hoppa till huvudinnehållet

Villa från 1919 på 132 kvadratmeter såld i Svanskog – priset: 925 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på Norra Skarbol Södra Haget i Svanskog har fått nya ägare.

Köpare är Linda Kristin Lund och Hans Ludvig Andreas Smidström, båda 29 år, boende på Smedjegatan i Svanskog och säljare är Charlotte Anna Marie Andersson. Köpet blev klart i maj 2023 och priset blev 925 000 kronor. Huset är byggt 1919 och har en boyta på 132 kvadratmeter samt en tomt som är 3 130 kvadratmeter stor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i somras ett annat hus, på Norra Skarbol Gullbacken. Priset blev där 850 000 kronor, för det 108 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunSvanskogVärmlands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.