Hoppa till huvudinnehållet

62-åring får fängelse för grov olovlig körning

Publicerad:

En 62-årig Säfflebo döms till en månads fängelse för grov olovlig körning.

Mannen stoppades på Järnvägsgatan i Säffle i mars i år, när han körde bil utan körkort. Eftersom han tidigare dömts till fängelse för samma brott anser Värmlands tingsrätt att mannen även den här gången ska få en månads fängelse.

Han ska också betala 1 000 kronor till brottsofferfonden.

62-åringen har erkänt brott.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFängelseJärnvägsgatanOlovlig körningSäffleVärmlands tingsrätt

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.