Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Åmål har fått nya ägare

Publicerad:

Linda Caisa Marie Johansson, 46, och Fredric Andréas Linder, 47, sedan tidigare boende på just Stora Berga är nya ägare till fastigheten på Stora Berga 505 i Åmål.

Gården omfattar ett hus med en boyta på 126 kvadratmeter, 7 hektar åkermark, skogsmark på 20 hektar (samt ett skogsimpediment) och betesmark på 1 hektar. På fastigheten står även två ekonomibyggnader på totalt 404 kvadratmeter. Säljare är Sixten Karlssons dödsbo. Affären blev klar i mars 2023 och köpesumman blev 1 500 000 kronor.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.