Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Ånimskog tas över av nya ägare

Publicerad:

Teddy Elis Svensson, 31, och Sandra Linnéa Josefin Strannevik, 30, har tagit över fastigheten på adressen Säljebyn 110 i Ånimskog från Ivar Birger Emanuelsson.

Ägarbytet blev klart i maj 2023 och köpesumman blev 4 500 000 kronor. Gården omfattar ett hus med boyta på 143 kvadratmeter, 15 hektar åkermarker och skog på 11 hektar (samt ett skogsimpediment). Även en ekonomibyggnad på 454 kvadratmeter står på fastigheten.

Artikeltaggar

Åmåls kommunÅnimskogBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.