Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst när Gunnarskog/Bortan tog emot Eskilsäter

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan spelade lika mot Eskilsäters IF
Gunnarskog/Bortan spelade lika mot Eskilsäters IF

Lördagens möte på Gunnevi blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Gunnarskog/Bortan eller gästande Eskilsäter lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 6 Värmland västra herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

– Vi spelar bra i 45 minuter men i andra var vi inte med riktigt, vi kom in i deras spel och gav dem några chanser men vi stod upp bra och ett plus till Anton som ställer upp är målvakt när vår ordinarie är borta. Hela laget kämpar på bra gör en riktigt bra lag insats, kommenterade Eskilsäters ledare Andreas Thorell.

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman tyckte till om matchen:

– En match vi dominerar ifrån början till slut men får inte in bollen trots vi hade öppet mål efter 3 minuter. Jag tror inte Eskilsäter har en enda farlig målchans på hela matchen så man känner sig lite rånad, men sådan är fotbollen. Vi har presterat mycket bra spel sista 3 matcherna och nu har vi även fått ordning på defensiven. Tyvärr får vi en tuff skada idag på en viktig spelare och det är lite surt då vi börjat hitta rätt i laget efter en jobbig start. Förhoppningsvis kan vi hitta rätt anfallare till nästa match? Extra beröm till lagkaptenen Anton Jansson som är riktigt bra varje match och oerhört viktig för laget i år, men även Robin Jonsson gör en bra match idag.

Gunnarskog/Bortan har en oavgjord och fyra förluster och 4–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Eskilsäter har två vinster, en oavgjord och två förluster och 5–6 i målskillnad.

Gunnarskog/Bortan har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fem spelade matcher. Eskilsäter har sju poäng.

Fredag 2 juni 19.00 spelar Eskilsäter hemma mot Mangskog.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraEskilsäters IFFotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.