Hoppa till huvudinnehållet

Man misstänkt för drogbrott – hade olika typer av droger

Publicerad:
Foto: Kajsa Juslin

En 67-årig man ertappades i Säffle med innehav av flera olika typer av narkotika. Nu åtalas han misstänkt för narkotikabrott.

Enligt åtalet var det i mars i år som mannen åkte fast för att olovligen inneha olika typer av narkotika, bland annat cannabis och amfetamin. Det hände på en adress i Säffle. Mannen åtalas nu vid Värmlands tingsrätt misstänkt för narkotikabrott. Mannen har erkänt brott.

Artikeltaggar

ÅtalBrott, lag och rättCannabisNarkotikaNarkotikabrottSäffleVärmlands tingsrätt

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.