Hoppa till huvudinnehållet

Jacob Wolfbrandt nätade i Svanskogs förlust

Publicerad:
IFK Ås vann mot Svanskogs IF
IFK Ås vann mot Svanskogs IF

Svanskog förlorade mot IFK Ås i division 6 Värmland västra herr i fotboll på Åsvallen. 5-2 (2-1) slutade matchen på fredagen.

– Riktigt dålig match från vår sida. Dålig inställning och vi är inte beredda från start. Får jaga i underläge från minut 1 och tvingas till några byten på bärande spelare i backlinjen, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg.

IFK Ås lagledare Lars Andersson tyckte så här om matchen:

– En viktig seger på hemmaplan. Vi får en bra start med ledningsmål i första minuten och leder med 2-1 i halvtid. Får en bra start i andra halvlek också med ett rätt så tidigt 3-1 mål. Backar sedan hem lite och Svanskog lyckas reducera till 3-2, men vi lyckas reda ut det och kontra in två må till till vinst med 5-2. Beröm till hela laget för en bra kämpainsats.

Elias Gustavsson 2, Patrik Haugaard Pedersen, Emil Henriksson och Joakim Sundgren gjorde hemmalagets mål, medan Jacob Wolfbrandt gjorde båda målen för bortalaget.

För IFK Ås gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Svanskog är på fjärde plats.

Lördag 17 juni 13.00 spelar Svanskog hemma mot Mangskog.

Artikeltaggar

ÅsvallenDivision 6 Värmland västraFotbollIFK ÅsSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.