Hoppa till huvudinnehållet

Robin Reuter målskytt när Svanskog föll

Publicerad:
Svanskogs IF förlorade mot Mangskogs SK
Svanskogs IF förlorade mot Mangskogs SK

Svanskog förlorade hemmamatchen mot Mangskog i division 6 Värmland västra herr i fotboll på lördagen. 1-5 (0-4) slutade matchen.

– Vi kämpar väl med ett ungt lag idag. Förlorar mot ett bra och stabilt Mangskog. De var tunga att möta. Andra halvlek är bra. Vi står upp bra och spelar 1-1 i den halvleken. Extra plus till Anton Karlsson som är stabil matchen igenom. Nya tag mot Slottsbron som vi möter nästa match, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg efter matchen.

Mangskogs spelare Jon Kihlman om matchen:

– Bra match av oss rakt igenom och vi är tyngre än Svanskog över hela banan. Trots värmen så håller vi upp intensiteten över hela plan näst intill hela matchen. Abid gör det bra och är på rätt plats och visar upp sin kyla och sitt fina avslut han besitter.

Mangskogs målskyttar var Abid Salehi 3, Pierre Thunberg och Magnus Wästlund, medan Robin Reuter gjorde målet för Svanskog.

Svanskogs nya tabellposition är sjätte plats, medan Mangskog är på andra plats.

Nästa motstånd för Svanskog är Slottsbron. Lagen möts måndag 26 juni 19.00 på Strandvallen.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollMangskogs SKSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.