Hoppa till huvudinnehållet

Arvid Augustsson och Jacob Wolfbrandt sänkte Eskilsäter

Publicerad:
Svanskogs IF vann mot Eskilsäters IF
Svanskogs IF vann mot Eskilsäters IF

Svanskog vann hemma mot Eskilsäter i division 6 Värmland västra herr i fotboll med 2-0 (0-0). Arvid Augustsson och Jacob Wolfbrandt gjorde ett mål var för Svanskog.

– Viktiga poäng och en trevlig avslutning på vårsäsongen! Bra match från vår sida. Vi rullar boll bra under perioder i matchen. Slumpmål på hörna som gör att vi tar ledningen. Eskilsäter trycker på för kvittering och då sätter Jacob Wolfbrandt 2-0 på en omställning. Nu tar vi sommarlov och tar nya tag i höst, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg.

Eskilsäters ledare Andreas Thorell:

– Vi spelade mycket bättre än förra matchen det var kul se. Vi har lite att finslipa men alla gjorde riktigt bra jobb från målvakt till forward, skapade lite chanser men hade lite otur med de sista bara. Svanskog var vassa på sina chanser och fick in två mål. Men det var en jämn match över 90 minuter.

Svanskog avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första.

Svanskog har två segrar och tre förluster och 9–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Eskilsäter har fem förluster och 5–21 i målskillnad.

Svanskog ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Eskilsäter är på tionde och sista plats.

Svanskog möter Åmotfors i nästa match borta fredag 11 augusti 19.00. Eskilsäter möter samma dag Klässbol hemma.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraEskilsäters IFFotbollSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.