Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för VSK 2 mot Carlstad

Publicerad:

Värmlandsbros andralag ställdes mot Carlstad CF i division 7 i fredags. Matchen slutade med en hel del mål, men resultatet skrevs till Carlstads fördel efter 4-6.

Värmlandsbro SK 2 fick en tuff start i matchen, då gästerna gick ut starkt från start. Efter 12 minuters spel hade både 0-1 och 0-2 ramlat in. Men VSK 2 orkade komma in i matchen efter det, och Olle Myrberg satte 1-2 efter 17 minuter. Strax därefter satte även Samuel Söderström 2-2.

Gästerna kvicknade till igen och drog ifrån med ytterligare tre mål på bara 4 minuter. Ett mål i matchminut 30, ett i 32 och 2-5 kom i matchminut 34. Men här skulle matchen ta ytterligare en vändning då Alfred Persson satte 3-5 bara minuten senare. Det var detta resultat med tog med sig till pausvilan.

Andra halvleken blev lite lugnare. Det skulle dröja till matchminut 88 innan nästa mål kom - då från VSK:s Tobias Thörner; 4-5. Men tyvärr kom inte hemmalaget närmare än så, och Carlstad stängde matchen med ett sista mål i sista minuten. Slutresultatet skrevs till 4-6.

VSK 2 har nu uppehåll fram till den 19 augusti.

MATCHFAKTA

Värmlandsbro SK 2 - Carlstad FC (4-6)

6’ 0-1 Emil Syversen

12’ 0-2 Alfred Hjerpe

17’ 1-2 Olle Myrberg

20’ 2-2 Samuel Söderström

30’ 2-3 Honar Amini

32’ 2-4 Erik Öhrner

34’ 2-5 Honar Amini

35’ 3-5 Alfred Persson

88’ 4-5 Tobias Thörner

89’ 4-6 Honar Amini

Artikeltaggar

Brovallen, Värmlandsbro A-planCarlstad FCFotbollVärmlandsbroVärmlandsbro SK

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.