Hoppa till huvudinnehållet

Stoppade på sig varor - blev konfronterad

Publicerad:
En kund på Dollarstore i Säffle misstänks för ringa stöld under onsdagskvällen.
En kund på Dollarstore i Säffle misstänks för ringa stöld under onsdagskvällen. Foto: undefined

Dollarstore i Säffle har anmält en ringa stöld som ska ha inträffat under onsdagen.

En kund hade plockat på sig varor och inte betalat för dem efter sista betalningsmöjligheten. Där blev personen konfronterad om detta. Varorna som personen inte betalat för var parfym, godis, en tröja och underkläder till ett värde under 1 250 kronor.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättDollarstoreGodisMat och dryckSäffleStölder

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.