Hoppa till huvudinnehållet

Trafikolycka med lastbil på väg 545

Publicerad:

Det är problem i trafiken på väg 545 mellan Kila kyrka och Lövenborg i båda riktningarna. Orsaken är en lastbilsolycka, uppger Trafikverket. Trafiken omleds temporärt, trafikanter uppmanas följa instruktioner på plats.

Vägen är helt avstängd och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till strax innan midnatt. Varningen gick ut strax innan åtta på morgonen på lördagen.

Uppdatering klockan 23:35: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.