Hoppa till huvudinnehållet

Fallna träd skapar problem i trafiken på väg 533

Publicerad:

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 533 mellan By och Råglanda. Orsaken är nerfallna träd, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen mycket stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in klockan 23.12 på måndagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till strax innan midnatt.

Uppdatering klockan 23:23: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.