Hoppa till huvudinnehållet

Ägarbyte för mindre hus i Tösse

Publicerad:

Fastigheten på Vänsberg 220 i Tösse har fått en ny ägare.

Annika Jahn, har fått fastigheten som gåva av Erlen Irmtraut och Hans-Jürgen Laubach. Överföringen blev klar i juni 2023. Det 58 kvadratmeter stora huset är byggt 1954. Till det hör en tomt på 4 710 kvadratmeter.

För fem månader sedan såldes ett annat hus lite mer än kilometer därifrån, på Bredvik 820. Där såldes ett 50 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 300 000 kronor.

Artikeltaggar

Åmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerTösseVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.