Hoppa till huvudinnehållet

Restauranganställd hotad av två kunder

Publicerad:
En anställd på en restaurang i Säffle har anmält ett olaga hot.
En anställd på en restaurang i Säffle har anmält ett olaga hot. Foto: Kajsa Juslin

En anställd på en restaurang på Östra Storgatan i Säffle har anmält att han blivit hotad av två kunder.

Det var på tisdagsmorgonen som händelsen inträffade. En person ska då ha sagt till den anställde, en 35-årig man, att han skulle ta dit en annan person som skulle döda honom. Det finns inga uppgifter om de misstänkta.

Artikeltaggar

HandelMat och dryckRestaurangerSäffleStorgatan

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.