Hoppa till huvudinnehållet

Verktyg stals vid inbrott i fordon och garage

Publicerad:
En man har anmält att han blivit av med verktyg efter inbrott i fordon och garage.
En man har anmält att han blivit av med verktyg efter inbrott i fordon och garage. Foto: Kajsa Juslin

En 30-årig man har anmält att han har blivit av med verktyg efter inbrott i sitt fordon och garage.

Det anmälda inbrottet inträffade i Lerbyn, Säffle, någon gång mellan midnatt från måndag och tidig tisdagsmorgon. Mannen har anmält att han blivit av med elverktyg, batterier, laddare och även två motorsågar från garaget bredvid fordonet.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFordonInbrottSäffleTrafikVerktyg

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.