Hoppa till huvudinnehållet

Information till polisen ledde till narkotikafynd

Publicerad:
Ett tips ledde till att polisen påträffade narkotika i ett källarförråd i Säffle.
Ett tips ledde till att polisen påträffade narkotika i ett källarförråd i Säffle. Foto: Kajsa Juslin

Under lördagen hittades narkotika i ett källarförråd på Sundsgatan i Säffle. Ägaren till förrådet är nu misstänkt för narkotikabrott.

Narkotikafyndet bestod av ungefär 25 tabletter som misstänks vara tramadol. Även tio gram pulver och tio gram cannabis hittades. Husrannsakan gjordes i förrådet och i lägenheten som förrådet tillhörde. En man i 30-årsåldern, som bor i lägenheten, är nu misstänkt för narkotikabrott.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättCannabisHusrannsakanNarkotikaNarkotikabrottSäffleSundsgatan

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.