Hoppa till huvudinnehållet

Far och son Lundström bjuder på musikaliskt fredagsmys

Publicerad:
Far och son Lundström - Nils och Mattias - underhåller i Tveta kyrka.
Far och son Lundström - Nils och Mattias - underhåller i Tveta kyrka. Foto: privat

Vid fredagkvällens sommarmusik i Tveta kyrka får vi lyssna till Mattias Lundström. Han är läkare till yrket men, som så många i det gebitet, har han ett brinnande intresse för sång.

Det senaste året har han dessutom ägnat sig åt sitt fritidsintresse på heltid, genom studier på Birkagårdens folkhögskola i Stockholm. Mattias bjuder på ett blandat program, med allt från romanser av Stenhammar och Sibelius, till låtar och visor ur Tommy Körbergs och Helen Sjöholms repertoar. Han ackompanjeras av sin far Nils Lundström.

Artikeltaggar

Helen SjöholmJean SibeliusKändisarNöje/KulturSångSjukvårdSkådespelareStockholmTeaterTommy KörbergTveta kyrka

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.