Hoppa till huvudinnehållet

Kommunens bil slangades på bränsle

Publicerad:
En av Säffle kommuns bilar slangades på bränsle under tisdagskvällen, alternativt natten till onsdagen.
En av Säffle kommuns bilar slangades på bränsle under tisdagskvällen, alternativt natten till onsdagen. Foto: Kajsa Juslin

Säffle kommun har polisanmält att en av deras bilar har slangats på bränsle.

Bilen stod parkerad uppe vid Forskningen i Säffle när drivmedelsstölden skedde. Det var någon gång efter klockan 18 på tisdagskvällen fram till onsdagsmorgonen som någon bröt upp tanklocket och slangade bränslet. Det framkommer inte hur mycket drivmedel som bilen blivit av med.

Artikeltaggar

DrivmedelForskningSäffleTeknik och vetenskapTrafik

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.