Hoppa till huvudinnehållet

X-linjen uppskattas av många

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Jan-Olof ”Lollo” Johansson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar på: Skärpning Värmlandstrafik och Säffle kommun!

Tack för ditt engagemang för vår kollektivtrafik. Vi ber om ursäkt för att din beställda resa inte fungerade som den skulle och vi ska se över vad som kan ha gått snett. X-linjen i Säffle är populär och varje vecka reser 600-700 personer med linjen. Det är åtta gånger fler än antalet resenärer som reste kollektivt i Säffle innan X-linjen kom till staden. Sett till de omdömen vi får in från er Säfflebor är nöjdheten med tjänsten mycket hög och vi hoppas och tror att din nästa resa med oss kommer att fungera bättre även för dig. Jag vill passa på att tipsa om att det går att boka en resa via X-linjeappen på distans. När du valt din destination i appen har du möjlighet att ange en annan avreseplats än den du befinner dig på. Välkommen ombord!

Mathias Lindgren

Tätortstrafikchef Värmlandstrafik

Skärpning Värmlandstrafik och Säffle kommun!

Artikeltaggar

KollektivtrafikMathias LindgrenSäffleTrafikVärmlandstrafik