Hoppa till huvudinnehållet

56-årig man körde bil alkoholpåverkad

Publicerad:
En 56-årig man har fått ett strafföreläggande efter att ha kört bil alkoholpåverkad.
En 56-årig man har fått ett strafföreläggande efter att ha kört bil alkoholpåverkad. Foto: Ove Rydh

En 56-årig man har fått ett strafföreläggande från åklagarkammaren i Örebro.

Anledningen till att han har fått detta är att han körde bil med för mycket alkohol i utandningsluften. Detta inträffade vid Duse Udde i Säffle den 18 juli. Utandningsluften visade en alkoholkoncentration på 0,34 milligram/liter.

Artikeltaggar

AlkoholDuse UddeMat och dryckÖrebroSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.