Hoppa till huvudinnehållet

Brinnande fordon stoppar trafiken på E18

Publicerad:

Ett brinnande fordon orsakar problem i trafiken i riktning mot Karlskoga på E18 mellan Sjöändan och Ed, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Larmet om händelsen kom in strax innan sju på kvällen på onsdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till halv nio på kvällen.

Uppdatering klockan 20:11: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.