Hoppa till huvudinnehållet

Singelolycka på E45 — helt stopp i ett körfält

Publicerad:

En olycka med en personbil påverkar trafiken på E45 mellan Nybro och Värmlandsbro i riktning mot Åmål, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in klockan 02.21 på onsdagen och Trafikverket bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till halv fyra på natten.

Uppdatering klockan 03:27: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.