Hoppa till huvudinnehållet

Fina friidrottsframgångar i Stjärnspelen

Publicerad:
Maja Börjander placerade sig bra i kula och höjd.
Maja Börjander placerade sig bra i kula och höjd. Foto: Säffle Friidrottsklubb

I helgen avgjordes stjärnspelen i Arvika. En tvådagarstävling som tävlades i både regn, åska och en hel sol. Från Säffle Friidrottsklubb startade sex stycken ungdomar.

Maja Börjander placerade sig på tredjeplats både i kula och höjd. Gustav Höök slog klubbrekord i stav och vann även spjut. Där blev det dessutom en dubbelseger då Olle Höök kom tvåa. Elton Järpegård gjorde debut på 1000 meter och svarade för ett fint lopp, vilket resulterade i en tredjeplats. Elsa Sjögren tävlade i höjd, klarade 1,48 och blev femma. Petra Bäckström tävlade i slägga och visade att träningen gett resultat när hon fick iväg släggan 49,25 meter, vilket var nytt personligt rekord tillika klubbrekord .

Artikeltaggar

ArvikaFriidrottRekordSäffleStjärnspelen

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.