Hoppa till huvudinnehållet

Försvarsministern besöker Säffle på säkerhetsforum

Publicerad:
Försvarsminister Pål Jonson (M) från Arvika besöker ”Säffle security forum” nästa vecka.
Försvarsminister Pål Jonson (M) från Arvika besöker ”Säffle security forum” nästa vecka. Foto: Jonas Klint

Värmländske försvarsministern Pål Jonson (M) besöker Säffle. Han gör det för att delta i ”Säffle security forum” den 11 augusti.

”Säffle security forum” är en konferens som syftar till att lyfta aktuella och angelägna totalförsvarsfrågor, med anledning av att Sverige befinner sig i ett försämrat säkerhetsläge. Konferensen hålls på Silvénska villan i Säffle den 11 augusti.

Försvarsministern Pål Jonson (M), ursprungligen från Arvika, är en av talarna på konferensen. Han kommer även delta i ett panelsamtal med rubriken ”Värmland, Europa, Världen” tillsammans med två andra värmländska politiker, Centerpartiets gruppledare Daniel Bäckström och Liberalernas tidigare riksdagsledamot Nina Larsson.

Den andra stora programpunkten under dagen är ”Totalförsvarets återkomst - vad behövs för civil och militär upprustning”.

Andra medverkande på konferensen är bland annat Plikt- och prövningsverkets generaldirektör Christina Malm och ställföreträdande generaldirektör Bengt Forssten, samt Linda Larsson (S), kommunalråd i Karlstads kommun.

Artikeltaggar

ArvikaCenterpartietEuropaLiberalernaMilitärModeraternaPål JonsonPolitikSäffleSilvénska villanTotalförsvaret

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.