Hoppa till huvudinnehållet

Singelolycka på väg 175 — vägen är helt avstängd

Publicerad:

Det är problem i trafiken på väg 175 mellan Granbäck och Nysäter i båda riktningarna. Orsaken är en olycka med en personbil, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen mycket stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in klockan 11.19 på tisdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till strax efter klockan tolv på dagen.

Uppdatering klockan 12:01: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.