Hoppa till huvudinnehållet

SMHI har tagit bort varningen för höga vattenflöden i Dalsland

Publicerad:
SMHI har tagit bort sin varning om höga vattenflöden i norra Dalsland och Säffle.
SMHI har tagit bort sin varning om höga vattenflöden i norra Dalsland och Säffle. Foto: Fredrik Tacacho

SMHI gick tidigare ut med en röd varning, den kraftigaste varningen, i Dalsland och Säffle. Den varningen gäller inte längre.

Under måndagen kom stora mängder regn i norra Dalsland och i Säffletrakten. SMHI har tidigare gått ut och varnat för stora regnmängder som orsakar höga vattenflöden i området. Den varningen gällde från början från tisdagen, men är nu borttagen. Varningen gäller fortfarande runt Karlstad och delar av Värmland.

Artikeltaggar

DalslandKarlstadRegnSäffleSMHIVäder

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.