Hoppa till huvudinnehållet

Poker run på Majorskullen

Publicerad:
Alla med en tjusig bil kan vara med i Poker Run. (arkivbild)
Alla med en tjusig bil kan vara med i Poker Run. (arkivbild) Foto: Carolina Schützer

Till helgen blir det en familjedag på Majorskullen i Värmlandsbro. Det stora eventet är att Urban Fredriksson och Stefan Bykvist tillsammans med SD-motor har fixat ett poker run. För de som inte deltar kommer det finnas andra roliga aktiviteter.

Det kommer nämligen att finnas flera aktiviteter. Cowboys från Hudson Bay kommer att vara på plats med mekanisk tjur, lasso och en kossa att mjölka. Värmlandsbro SK har ordnat med hoppborg, pilkastning, hästskokastning och poängfotboll. Lokala Amanda Carlsson med sin motorcross.

Evenemanget och alla aktiviteter kommer att vara gratis. På Majorskullen finns även möjlighet att köpa hamburgare och läsk samt hembakat fika, men det bjuds på godis och glass till barnen.

Tävlingen

Poker run är till för alla med en entusiastbil. Med start vid skolan kommer de deltagande få åka en slinga, som fortfarande är hemlig, runt bygden på cirka sex mil. Runt slingan finns fem stationer. Vid varje station väljs ett kort. När bilen sen går i mål kommer man att ha en full hand. Den med bäst hand blir vinnare och får pris därefter.

– Det är för att fler ska få upp ögat för hur fint vi har det här på vår bygd, säger Urban Fredriksson.

Poängfotboll är en av aktiviteterna att testa på lördag. (arkiv)
Poängfotboll är en av aktiviteterna att testa på lördag. (arkiv) Foto: Marina Drake

Artikeltaggar

Hudson BayPokerSpelVärmlandsbroVärmlandsbro SK

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.