Hoppa till huvudinnehållet

Svanskog vann efter Sebastian Dahlbergs dubbel

Publicerad:
Svanskogs IF vann mot Gunnarskog/Bortan
Svanskogs IF vann mot Gunnarskog/Bortan

Det blev Svanskog som gick segrande ur mötet med Gunnarskog/Bortan i division 6 Värmland västra herr i fotboll på hemmaplan, med 3-0 (1-0).

– Stabil och viktig seger sett till tabellen. Vi spelar riktigt bra stundtals när vi gör rätt saker på planen. Många trevliga anfall. Gunnarskog skapar egentligen bara en farlig målchans under matchen. Rättvis seger som lyfter oss i tabellen, tyckte Svanskogs tränare Patric Rådberg, efter matchen.

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman kommenterade matchen:

– Vi får gratulera Svanskog till segern idag, jag var inte själv på plats men vi börjar jättebra första 30 minuterna men sedan tappar vi i styrka tyvärr. Det står 1-0 till den 85e minuten så det var inte så jättelångt undan poäng idag, men vi har som vanligt svårt och göra mål. Vi har 5 matcher kvar på säsongen för att klara nytt kontrakt. Det ser ju ut och stå emellan oss eller Eskilsäter om platsen kvar i division 6.

Sebastian Dahlberg gjorde två och Robin Reuter ett mål för Svanskog.

Svanskog har två segrar och tre förluster och 6–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gunnarskog/Bortan har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 2–15 i målskillnad.

Svanskogs nya tabellposition är sjätte plats, medan Gunnarskog/Bortan är på tionde och sista plats.

I nästa match möter Svanskog Grums 2 borta på fredag 25 augusti 18.30.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGunnarskog/BortanSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.