Hoppa till huvudinnehållet

Tung förlust Värmlandsbro igen: ”Vi får jobba i uppförsbacke”

Publicerad:
Värmlandsbro SK fick ytterligare ett tufft resultat emot sig. (arkivbild)
Värmlandsbro SK fick ytterligare ett tufft resultat emot sig. (arkivbild) Foto: Nathalie Forsström

Värmlandsbro SK har haft några tuffa matcher, och fredagens match blev tyvärr inte annorlunda. Matchen mot Skoghall slutade med en 1-4-förlust, och VSK har nu ramlat under strecket i tabellen.

– Det grinar oss lite illa igen. Vi släpper in ett tidigt mål igen, som gör att vi får jobba i uppförsbacke i början av matchen. Det är tufft, det är ju alltid lättare när man är med i matchen och får ett mål istället, säger tränare Urban Johansson.

Det är i 18:e matchminuten som Skoghall tar ledningen.

– Sedan står det och väger fram och tillbaka, de trycker på lite mer i första. Vi är inte riktigt påkopplade i början och i allt för många matcher vi släpper in tidiga mål.

I periodpausen står det fortfarande 0-1 i gästerna.

– Sedan får vi in 1-1 på en hörna och det ger ju lite boost - vi får tryck på dem istället. Nu är vi på gång och försöker trycka på, och det kändes som ”nu jäklar”, men då får de en straff. Efter det så blir det att vi försöker trycka på ordentligt och då öppnar det upp sig istället - de trycker in två mål till. Men det är bara att kämpa vidare och ta nya tag.

Straffen kommer i matchminut 81, och därefter ramlar även 1-3 och 1-4 in. Det sista målet är på övertid.

Arvika nästa

Nästa match spelar Värmlandsbro SK den 26 augusti, borta mot IK Arvika Fotboll.

– De har gått bra nu, så det blir en tuff match. Får vi bara till det med det vi pratar om så ska det kunna gå bra - vi vet ju att vi kan. Vi får hoppas att när det väl lossar så kan det det blir lite flyt för oss. Men eloge pojkarna - de sliter och de gör allt de kan.

MATCHFAKTA

Värmlandsbro SK - IFK Skoghall (1-4)

18’ 0-1 Rasmus Adolfsson

59’ 1-1 Självmål

81’ 1-2 Wille Pihlström (straffmål)

86’ 1-3 Johan Lind

90+4’ 1-4 Johan Lind (nickmål)

Artikeltaggar

Brovallen, Värmlandsbro A-planFotbollIFK SkoghallSportVärmlandsbroVärmlandsbro SK

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.