Hoppa till huvudinnehållet

35-åring har anmält skadegörelse på bil

Publicerad:
Däcken på en 35-årings bil förstördes under torsdagen.
Däcken på en 35-årings bil förstördes under torsdagen. Foto: Kajsa Juslin

En 35-årig man från Säffle har anmält att hans bil utsatts för skadegörelse.

Skadegörelsen inträffade när bilen stod parkerad på Vintergatan. Någon gång mellan 14 och 18 på torsdagen skars både fram- och bakdäcket på ena sidan sönder. Värdet på det som förstördes uppgår till 5000 kronor.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättSäffleSkadegörelseVintergatan

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.