Hoppa till huvudinnehållet

Inte bara appens fel

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Förra sommaren var vi, två personer, till Borgviks kvarn en söndagseftermiddag. Vi satte oss vid ett bord ute och beställde och betalade via appen. Omgående kom en serveringspersonal till oss med beställd dryck och bestick. Sedan satt vi i den vackra miljön och bara njöt i väntan på vår mat. Vi väntade och väntade... Vi var nu de enda gästerna och tog kontakt med personal som svarade att vår mat snart var klar. Ingenting hände. Vi förflyttade oss in så att de bättre skulle se oss. Vi cirkulerade i lokalen för att få kontakt med någon. Till slut efter över en timmes väntan fick vi kontakt med en man med ett mycket "osmaklig" bemötande. Bland annat fick vi veta att det sitter så mycket folk vid deras bord som inte är restauranggäster, vilket skulle ses som en ursäkt till att vi inte fått vår mat ännu...Vi krävde pengarna tillbaka så vi kunde gå därifrån. Det hela slutade med att vi fick vår mat efter ca 75 minuter - och pengarna tillbaka.

Med detta vill vi säga att det inte enbart beror på appen om man får mat eller ej på detta ställe.

B&B

Artikeltaggar

ApparBorgvikDryckerMat och dryck