Hoppa till huvudinnehållet

Skadat vägparti skapar störningar i trafiken på väg 528

Publicerad:

Det är problem i trafiken på väg 528 mellan Länsgr. Västra Götalands/Värmlands län vid Åsen Milhålan och Svaneholm i båda riktningarna. Orsaken är det dåliga skicket på vägbanan, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in klockan 14.49 på söndagen. Enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till måndag nio på kvällen

Uppdatering klockan 17:08: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter åter som vanligt.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.