Hoppa till huvudinnehållet

Tågtrafiken beräknas vara igång under kvällen

Publicerad:
Tågtrafiken väntas komma igång igen under måndagskvällen.
Tågtrafiken väntas komma igång igen under måndagskvällen. Foto: Anna Warner

Tågtrafiken förbi Åmål ställdes in under förmiddagen till följd av helgens översvämningar - under kvällen öppnas den igen.

Målet var att tågen skulle kunna gå som vanligt under måndagen, men då trafiken provkördes under natten gungade banvallen. Därför stoppades trafiken medan fler undersökningar gjordes. Trafikverket meddelar att arbetet blev klart strax före klockan 15.

Två avgångar från Åmål ersätts med buss under måndagseftermiddagen, avgången mot Karlstad 16.46 (buss avgår 18.31) och avgången mot Göteborg 17.10 (buss avgår 18.18). Därefter ska avgångarna gå som vanligt enligt Trafikverket.

Artikeltaggar

ÅmålGöteborgKarlstadTågtrafikTrafikTrafikverket

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.