Hoppa till huvudinnehållet

Klar seger för Svanskog mot Gillberga på Svanevallen

Publicerad:
Svanskogs IF vann mot Gillberga FF
Svanskogs IF vann mot Gillberga FF

En halvtidsledning med 3-1 utökades i andra halvleken när Svanskog slog Gillberga på hemmaplan i division 6 Värmland västra herr i fotboll. Till slut blev det 5-2 till Svanskog.

– Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi hamnar rätt i vår press och får stopp på Gillberga. Vi värderar rätt och spelar kort när vi ska och längre när vi ska. 3-1 speglar halvleken bra. Under snacket i halvlek talar vi om att fortsätta som i första men vi hittar inte riktigt rätt. Andra halvlek är det kamp om varje boll. Spelet passar Gillberga bättre än oss. Vi skapar ändå lite farligheter och gör två fina mål och vinner fullt rättvist. Många bra insatser men Jack Carlsson och Pontus Olsson gör säsongens bästa insatser idag, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg.

Joakim Carlsson, Sebastian Dahlberg, Mattias Lindgren, Pontus Olsson och Jacob Wolfbrandt gjorde hemmalagets mål, medan Fredrik Alm gjorde båda målen för bortalaget.

Med fyra omgångar kvar är Svanskog på sjunde plats i tabellen, och Gillberga är på tredje plats.

Svanskog möter Klässbol i nästa match borta lördag 9 september 16.00. Gillberga möter samma dag Åmotfors hemma.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGillberga FFSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.