Hoppa till huvudinnehållet

Vi behöver en fungerande sjukvård

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Läste i gårdagens tidning om att jourcentralen eventuellt ska stängas i Säffle. Ännu ett minus för barnfamiljer att känna sig trygga i Säffle. Jag och min sambo har själva fem barn tillsammans, och vi är inte förvånade att samtliga fem har flyttat till Karlstad - i princip direkt efter gymnasiet. Även vi har planer på att flytta efter och väger för- och nackdelar med att bo i Säffle vs Karlstad. Nu vägde vågen med nackdelar gällande Säffle plötsligt över rätt rejält.. Hoppas att förslaget INTE går igenom! Vi behöver en fungerande sjukvård -  även i Säffle - på kvällar och helger!

En snart (?) fd Säfflebo

Artikeltaggar

SäffleSjukvårdVård och omsorg