Hoppa till huvudinnehållet

En månads fängelse för Säfflebo - döms för narkotikabrott

Publicerad:

En 68-årig Säfflebo har dömts för narkotikabrott. Påföljden blev en månads fängelse.

Mannen döms för att olovligen innehaft 7,93 gram cannabisharts, 0,86 gram cannabis, 2,4 gram amfetamin, 1 tablett pregabalin, 2 tabletter oxykodon och 0,06 gram alprazolam, som allt är narkotika. Detta hände i mitten av mars på Siriusgatan i Säffle.

Säfflebon har erkänt gärningen. Han förekommer under 27 avsnitt i belastningsregistret och har vid flera tillfällen tidigare dömts för narkotikabrott.

Artikeltaggar

AmfetaminBrott, lag och rättCannabisFängelseNarkotikabrottSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.